Τα βασικά υλικά είναι: βαφλάκια μελιού, γιαούρτι, ψιλοκομμένη κουβερτούρα 100% κακάο ή κουβερτούρα στέβια

Δροσερά και καλοκαιρινά τα choco taco παγωτίνια θα ξετρελάνουν  με τη μοναδική τους γεύση.
Η παρακάτω συνταγή ανήκει στη food blogger mrssoupe.
Τα βασικά υλικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα choco taco παγωτίνια είναι: βαφλάκια μελιού, γιαούρτι, ψιλοκομμένη κουβερτούρα 100% κακάο ή κουβερτούρα στέβια.

Υλικά:

  • 3 βαφλάκια μελιού
  • 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1,5% λιπαρά
  • 30 γρ. κουβερτούρα 100% κακάο ψιλοκομμένη
  • 70 γρ. κουβερτούρα 100% κακάο λιωμένη
  • λίγα φουντούκια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  • Με τα δάχτυλά σου δώσε στα βαφλάκια σχήμα tacos. Μπορεί να σου σπάσουν αλλά κολλάνε και πάλι πολύ εύκολα αν τα πιέσεις ελαφρώς.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γιαούρτι με την ψιλοκομμένη κουβερτούρα. Γέμισε τα βαφλάκια σου και βαλ΄τα στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
  • Λιώσε την κουβερτούρα σου και βούτα τα βαφλάκια στην κουβερτούρα (όχι ολόκληρα, μόνο μέχρι να καλυφτεί η επιφάνεια του γιαουρτιού).
  • Από πάνω ρίξε μερικά ψιλοκομμένα φουντούκια. Βάλε και πάλι στην κατάψυξη για 30 λεπτά και απόλαυσε τα πιο εύκολα, νόστιμα, υγιεινά choco taco παγωτίνια.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις