Συνταγή για vegan cheesecake καρύδα ψυγείου – Δεν θέλει καν ψήσιμο
Ιδανικό, δροσερό γλυκό για τα καλοκαιρινά απογεύματα
Το πιο δροσερό cheesecake καρύδα είναι εδώ και είναι ιδανικό για κέρασμα.
Ενα πανεύκολο cheesecake που ετοιμάζεται σε ελάχιστα λεπτά και δεν θέλει ψήσιμο.
Η συνταγή από τη food blogger mrssoupe.
Δροσερό cheesecake καρύδα
Υλικά
για τη βάση
200 γρ. μπισκότα Vitafree φιστίκι-σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
80 ml λάδι καρύδας
για τη δεύτερη στρώση
350 γρ. τυρί κρέμα light ή cottage cheese
100 γρ. υποκατάστατο ζάχαρης από monk fruit
70 γρ. γάλα καρύδας από κονσέρβα
20 γρ. αλεύρι καρύδας
για την επικάλυψη
30 γρ. κουβερτούρα στέβια
30 γρ. γάλα καρύδας από κονσέρβα
Εκτέλεση
Ξεκίνα χτυπώντας στο μούλτι τα μπισκότα σου. Ανακάτεψέ τα με το λάδι καρύδας. Μετέφερε στο ταψάκι σου και στρώσε την βάση του cheesecake.
Για τη δεύτερη στρώση ανακάτεψε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, το γάλα καρύδας, το υποκατάστατο ζάχαρης και το αλεύρι καρύδας. Μετέφερε στο ταψάκι σου και στρώσε. Βάλε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσεις και την τρίτη στρώση.
Για την τρίτη στρώση απλά ζέστανε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα καρύδας. Ρίξε μέσα την κουβερτούρα σου και ανακάτεψε μέχρι να λιώσει. Ρίξε πάνω από τη δεύτερη στρώση και βάλε στο ψυγείο για ένα ολόκληρο βράδυ πριν απολαύσεις το cheesecake σου.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις