Συνταγή για vegan φουντουκόπιτα – Πανεύκολη, με απλά υλικά
Ενα υγιεινό και πανεύκολο γλυκό που θα αρέσει σε όλους
Προτιμάτε τη vegan και πιο υγιεινή διατροφή; Αυτή η φουντουκόπιτα θα σας ξετρελάνει!
Ενα γλυκό πανεύκολο και φοβερό. Με λίγα απλά υλικά, με εύκολη παρασκευή και γεύση όνειρο. Αξίζει να την δοκιμάσετε/
Η συνταγή από theveggiesisters.gr.
Vegan φουντουκόπιτα
Υλικά
180γρ. αλεσμένα+40 γρ. χοντροκομμένα φουντούκια
270 γρ. σοκολάτα
150 γρ. βούτυρο φυτικό
255 γρ. πουρές μήλου
90 γρ. ζάχαρη
45 γρ. αλεύρι
1,5 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. baking powder
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί λιώνω την κουβερτούρα και μετά προσθέτω και το βούτυρο. Όταν λιώσουν, προσθέτω τον πουρέ μήλου, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα. Ανακατεύω με μια μαρίς. Ρίχνω και τα αλεσμένα φουντούκια. Ανακατεύω αργά. Μεταφέρω το μείγμα σε τσέρκι ή ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και πασπαλίζω με τα χοντροκομμένα φουντούκια. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 35 περίπου λεπτά στους 180C. Καλή σας απόλαυση!
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις